VORES GUIDE TIL SIKKERHED

Sådan kører vi.

Kørsel på to rækker.

At kunne køre på to rækker i et felt er en grundlæggende formation, som rytteren skal kunne beherske og føle sig sikker i. Når formationen beherskes vil den højere sikkerhed, skabe tryghed og samarbejde i gruppen og ikke at forglemme en større cykeløkonomi. Øvelsen her beskriver, hvordan denne formation udføres og kan trænes.

Rulleskift.

Formationen “rulleskift” er en effektiv metode til at træne intervaller. Desuden bliver rytteren bedre til at cykle i et felt og øger sikkerhed. Samtidig giver denne kørselsformation en effektiv udnyttelse af gruppens samlede ressourcer.

Tæt kørsel i feltet.

Ofte føler nye og uerfarne ryttere sig utrygge ved kørsel i et felt, hvor rytterne kører tæt – skulder ved skulder. Den øvelse sætter fokus på at skabe tryghed og sikkerheden for den let øvede rytter, der skal lære at køre i et felt.

Lynlås.

At kunne skifte fra, at køre på to rækker til, at køre på en række, og tilbage igen på to rækker, er en manøvre, som alle der kører i et felt, skal kunne beherske. Denne øvelse sætter fokus på teknik og koordination.

Vi inviterer dig til at joine vores club og fællesskab allerede i dag.

** ANSVARSFRASKRIVELSE **
Alle ryttere, der deltager, skal overholde alle de sædvanlige færdelsregler på vejen og køre sikkert. Braunstein og holdlederen påtager sig intet ansvar for noget der måtte opstå under turen, alle ryttere erindres om, at de deltager helt og holdent på egen risiko.