spring_snaps
spring_snaps

FORÅRSSNAPS

ØKOLOGISK SNAPS

Denne danske snaps er en hånddestilleret akvavit. Snapsen har ligget og modnede på sherryfade, som har været brugt til Oloroso sherry. Resultatet er en blød, sødlig og venlig spiritus. Den skal ikke være køleskabskold, for så kan man ikke smage aromaen. Braunstein Forårssnaps er let krydret, og den egner sig til mad. Hvor julesnapsen skal bide skeer med fed julemad, så er forårets frokostbord lidt lettere, så den matcher det danske frokostbord.

Dyb smag af fantastisk fadlagret snaps, som er let krydret. Vi har endvidere tilføjet en smule af vores fadlagred æblesnaps for at give lethed og sødme.

FAKTA

bobles

ALKOHOL %

38%

whisky_bottle

VOLUME

50 CL.

bobles

ALKOHOL %

38%

whisky_bottle

VOLUME

50 CL.

RELATERET PRODUKTER

FARFARS SNAPSETRADITION

Som børn brugte de to brødre hvert år en pæn del af sommerferien på at hjælpe deres farfar med at samle porse og sortebær langs den jyske vestkyst, så han kunne lave sine kryddersnapse. Farfaren var aktiv i det lokale snapselaug i Køge, og hjemme i køkkenet stod flaskerne linet op i lange rækker og trak smagsstoffer ud af fx porse, kvan og citronmelisse.
Den erklærede mission med Braunsteins destilleri var at relancere den danske snaps med rødder i farfarens gamle opskrifter til de danske frokostborde.