niels_juel_2
niels_juel_2

NIELS JUEL AKVAVIT

ØKOLOGISK AKVAVIT

Denne akvavit er ‘flagskibet’ blandt vores snapse, opkaldt efter søhelten Niels Juel, der ved sin snilde og ekspertise slog en talmæssigt overlegen svensk flåde ved slaget i Køge Bugt i 1677. Akvavitten er krydret med Braunsteins specielle krydderblanding og for at opnå yderligere finesse, kompleksitet og afrunding i smagen, har vi lagret den på store træfade, der tidligere har indeholdt oloroso sherry. En fornem ledsager til frokosten. Den fine smag folder sig bedst ud ved stuetemperatur.

Afdæmpet sødlig lakrids spiller sammen med vinøse duftefra sherryfadet.

FAKTA

bobles

ALKOHOL %

38%

whisky_bottle

VOLUME

50 CL.

bobles

ALKOHOL %

38%

whisky_bottle

VOLUME

50 CL.

RELATERET PRODUKTER

FARFARS SNAPSETRADITION

Som børn brugte de to brødre hvert år en pæn del af sommerferien på at hjælpe deres farfar med at samle porse og sortebær langs den jyske vestkyst, så han kunne lave sine kryddersnapse. Farfaren var aktiv i det lokale snapselaug i Køge, og hjemme i køkkenet stod flaskerne linet op i lange rækker og trak smagsstoffer ud af fx porse, kvan og citronmelisse.
Den erklærede mission med Braunsteins destilleri var at relancere den danske snaps med rødder i farfarens gamle opskrifter til de danske frokostborde.