danica_no_peat
danica_no_peat

DANICA NON PEAT

SINGLE MALT WHISKY

En fint balanceret, blød og kompleks whisky, lagret på et udvalg af store og små sherryfade, inklusive nogle af de aller ældste fra whiskylageret. Det karakteristiske Braunstein whisky destillat bevarer et friskt og frugtigt indtryk selv efter flere års lagring. De spanske sherry fade, bidrager med en dyb og rig karakter af tørret frugt.

FAKTA

bobles

ALKOHOL %

42%

whisky_bottle

VOLUME

50 CL.

cask_whisky

FAD TYPE

Olorosso

ppm

PPM

0

bobles

ALKOHOL %

42%

whisky_bottle

VOLUME

50 CL.

cask_whisky

FAD TYPE

Olorosso

ppm

PPM

0

RELATERET PRODUKTER

INDLEDNINGEN PÅ EN UNIK DANSK WHISKYTRADITION…

Hos Braunstein har vi en kompromisløs tilgang til råvarer, udstyr og produktion af vores råsprit. Men det alene gør ikke en unik whisky! Vi er os fuldt bevidste om fadenes altafgørende indflydelse på vor whisky. Og heldigvis er vi, som mikrodestilleri og med de nødvendige ressourcer, så privilegerede, at vi kan håndplukke en række helt unikke fade til at modne vores gyldne dråber.

Takket være vores beskedne produktion, kan vi oven i købet følge og registrere udviklingen i hvert enkelt fad på månedlig basis. Det giver os mulighed for at aftappe en helt unik serie whiskyer, som vi har valgt at døbe Library Collection. Disse udgivelser har bevidst et forskelligt individuelt udtryk, og udkommer i sagens natur i et meget begrænset antal.