Danica_peated_2
Danica_peated_2

DANICA PEATED - SPECIAL EDITION

SINGLE MALT WHISKY

Vi valgt bourbonfade til whisky, som oprindelig var destilleret med røgmalt med et phenolindhold på 60 ppm. Lagringen i bourbonfadet gør, at røgen i whiskyen synes uspoleret og kompromisløs, men på samme tid har den endelige modning i nye amerikanske ege fade, resulteret i en let frugtig whisky, hvor toner af flødekaramel, chokolade og vanilje træder igennem.

FAKTA

bobles

ALKOHOL %

42%

whisky_bottle

VOLUME

50 CL.

cask_whisky

FAD TYPE

Bourbon og new amerikansk eg

ppm

PPM

60

bobles

ALKOHOL %

42%

whisky_bottle

VOLUME

50 CL.

cask_whisky

FAD TYPE

Bourbon og new amerikansk eg

ppm

PPM

60

RELATERET PRODUKTER

INDLEDNINGEN PÅ EN UNIK DANSK WHISKYTRADITION…

Hos Braunstein har vi en kompromisløs tilgang til råvarer, udstyr og produktion af vores råsprit. Men det alene gør ikke en unik whisky! Vi er os fuldt bevidste om fadenes altafgørende indflydelse på vor whisky. Og heldigvis er vi, som mikrodestilleri og med de nødvendige ressourcer, så privilegerede, at vi kan håndplukke en række helt unikke fade til at modne vores gyldne dråber.

Takket være vores beskedne produktion, kan vi oven i købet følge og registrere udviklingen i hvert enkelt fad på månedlig basis. Det giver os mulighed for at aftappe en helt unik serie whiskyer, som vi har valgt at døbe Library Collection. Disse udgivelser har bevidst et forskelligt individuelt udtryk, og udkommer i sagens natur i et meget begrænset antal.