JULESNAPS
ØKOLOGISK SNAPS
Gylden akvavit i julestemning. Smagen er blødere end den kraftigere Gylden Akvavit, da der er tilsat et gavmildt skvæt mørk rom til recepten. I bedste jule-stil er snapsen afstemt med ægte kanelbark og appelsinskal.
”Vi har lavet en ny julesnaps. Den vigtigste ingrediens er gylden kryddersnaps, men vi løfter den med et pift af rom”, siger Claus Braunstein. ”Snapsen har en blødhed og en sødme, som gør den velegnet til at blive nydt ved 18 grader. Den skal ikke være køleskabskold.”
Julesnapsen fra Braunstein er både god til fed julemad og til fiskeretter. Braunstein Dansk Julesnaps kan smages og købes på Køge Havn og i mange danske butikker.
FAKTA
ALKOHOL %
38%
VOLUME
50 CL.
ALKOHOL %
38%
VOLUME
50 CL.
RELATERET PRODUKTER
FARFARS SNAPSETRADITION
Som børn brugte de to brødre hvert år en pæn del af sommerferien på at hjælpe deres farfar med at samle porse og sortebær langs den jyske vestkyst, så han kunne lave sine kryddersnapse. Farfaren var aktiv i det lokale snapselaug i Køge, og hjemme i køkkenet stod flaskerne linet op i lange rækker og trak smagsstoffer ud af fx porse, kvan og citronmelisse.
Den erklærede mission med Braunsteins destilleri var at relancere den danske snaps med rødder i farfarens gamle opskrifter til de danske frokostborde.