VALNØDDE SNAPS
SNAPS
Valnøddesnapsen har en rigtig god smag af nød, og egner sig rigtig godt til en bid lagret ost eller som en mild form for cognac. Valnødderne til snapsen kommer selvfølgelig fra danmark.
Snapsen udvikler sig ved lagring på flaske, og man siger, den topper i smag efter otte år fra høstdato.
Smag af friskåbnede nødder med den lette bitterhed, som kun valnødden kan give. Til alt, der drikkes snaps til. Gode udviklingsmuligheder, hvis den gemmes.
FAKTA
ALKOHOL %
38%
VOLUME
50 CL.
ALKOHOL %
38%
VOLUME
50 CL.
RELATERET PRODUKTER
FARFARS SNAPSETRADITION
Som børn brugte de to brødre hvert år en pæn del af sommerferien på at hjælpe deres farfar med at samle porse og sortebær langs den jyske vestkyst, så han kunne lave sine kryddersnapse. Farfaren var aktiv i det lokale snapselaug i Køge, og hjemme i køkkenet stod flaskerne linet op i lange rækker og trak smagsstoffer ud af fx porse, kvan og citronmelisse.
Den erklærede mission med Braunsteins destilleri var at relancere den danske snaps med rødder i farfarens gamle opskrifter til de danske frokostborde.